Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Zelf webcammen? Meld je aan op Webcam-sex.nl

webcammen op Webcam-sex.nl

Heb je al een paar keer gechat op Webcam-sex.nl en wil je een stapje verder? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf webcammer te worden op deze website. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is zelf een account aanmaken op de website. Heb je dit gedaan, dan kun je webcamsessies starten wanneer jij zin hebt om te webcammen. Je profiel wordt nu namelijk tussen de andere profielen op de website getoond en dit betekent dat mensen jou kunnen vragen achter de webcam te starten.

Je kunt geheel gratis webcammen op Webcam-sex.nl, maar je kunt hier ook geld mee verdienen. Zo kunnen andere gebruikers je ook fooien geven als je doet wat zij van je vragen. Extra spannend en door de fooien ook nog eens extra lucratief. Ook kun je geld verdienen door privé chats te starten. Je mag zelf bepalen wat geïnteresseerden voor een privé chat moeten betalen. Dit kan 50 cent per minuut zijn, maar je kunt ook 5 euro per minuut vragen. En willen er mensen meekijken tijdens jouw privé chat? Dan is dit uiteraard niet gratis. Aan zogeheten meekijkers verdien je 25 procent van jouw prijs per minuut, bijvoorbeeld 25 cent bij een prijs van 1 euro per minuut.

Een extra zakcentje verdienen? Probeer Webcam-sex.nl eens uit

Kun jij wel wat extra inkomen gebruiken, maar heb je geen zin om een extra baantje te nemen? Dan raad ik je aan Webcam-sex.nl gewoon eens uit te proberen. Je zit nergens aan vast als je webcammer wordt, dus je kunt gewoon eens kijken of dit iets voor jou is. Vind je het leuk, dan is dit zeker een leuke manier om wat extra geld te verdienen. Succes!

Drie redenen om direct webcammer te worden op Webcam-sex.nl

Een tijdje geleden ben ik webcammer geworden op Webcam-sex.nl. In eerste instantie om wat extra geld te verdienen, maar later kwam ik erachter dat het webcammen op Webcam-sex.nl nog diverse andere voordelen heeft. Ik vertel je graag waarom ook jij webcammer moet worden op Webcam-sex.nl.

webcammen op Webcam-sex.nl

1: Je verdient er een aardig zakcentje mee

Op Webcam-sex.nl kun je gratis webcammen, maar je kunt er ook voor kiezen bepaalde doelen te stellen. Denk hierbij aan het uittrekken van je shirt, het uittrekken van je broek en ga zo maar door. Bereik je een doel, dan krijg je hier fooi voor. Dit betekent dat je, zonder al te veel moeite te doen, veel geld kunt verdienen. Ook kun je geld verdienen met privé chats en het ontvangen van berichten in jouw persoonlijke berichtenbox. Al met al lopen de inkomsten al snel hoog op!

Ik dacht eigenlijk dat ik niet zo veel geld zou verdienen als webcammer op Webcam-sex.nl. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat dit baantje toch erg lucratief is, zelfs als je niet zo veel achter de webcam zit. Met de fooien van je kijkers en de privé chats kun je namelijk veel geld verdienen.

2: Het is spannend

Mijn eerste webcamsessie vond ik een beetje eng: hier had ik nog niet zo veel plezier in. Bij de tweede sessie was dit al anders en de derde sessie begon ik echt van mijn werk te genieten. Het is hartstikke spannend om je voor de webcam uit te kleden, zeker omdat je helemaal zelf bepaalt wat je wel en niet wil doen. Ik heb dus niet alleen werk waar ik aardig mee verdien, maar ook waar ik zelf veel plezier uit haal.

3: Je doet leuke contacten op

Met sommige mensen heb je echt een klik. Deze mensen spreek ik ook wel eens buiten Webcam-sex.nl, gewoon om eens wat spannende gesprekken te kunnen voeren. Ik heb veel leuke contacten opgedaan op Webcam-sex.nl en het leuke van deze website, is dat er iedere dag nieuwe mensen op verschijnen. Dit betekent dat ik iedere dag nieuwe leuke contacten op kan doen.

Zelf webcammer worden: hoe doe je dat?

Ben je overtuigd en wil je zelf ook graag webcammer worden op Webcam-sex.nl? Dan vertel ik je graag hoe je dit doet. In feite is het erg gemakkelijk om webcammer te worden op Webcam-sex.nl, want je hoeft hier alleen een account voor aan te maken. Geef je e-mailadres op, kies een wachtwoord en maak een leuke foto voor je profiel. Heb je dit gedaan, dan kun je direct starten met webcammen.

Je kunt bijvoorbeeld een privé chat starten om een aardig zakcentje te verdienen, maar je kunt ook doelen instellen om geld te verdienen. Zeker als je jouw chats gratis maakt en niet al te dure doelen instelt, kun je veel geld verdienen als webcammer op Webcam-sex.nl. Mijn doelen zijn bijvoorbeeld allemaal rond de 5 euro. Veel mensen vinden dit niet veel geld en betalen graag 5 euro om mij zonder shirt te zien. Ik raad je zeker aan hetzelfde te doen, want er is veel geld te verdienen met de doelen van Webcam-sex.nl!