Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Wimperextensions; de nieuwe trend van 2019

Wimperextensions zijn de nieuwe basis in de modewereld. Het zal daarom ook geen nieuw begrip zijn voor de meeste van ons. Voor degene die nog niet weten wat dit zijn, de naam zegt het eigenlijk al: een verlenging van je wimpers. Wimperextensions zijn nepwimpers die met speciale lijm op je ooglid of op je wimpers worden geplakt. Nepwimpers moet je eraf halen na 1 dag maar wimperextensions kan je zes tot acht weken laten zitten. Dit is ook een van de redenen waarom het zo populair is. Wil je de andere voordelen weten? Lees dan verder.

Het bespaart tijd

Een van de grote voordelen van wimperextensions is dat je niet elke dag je mascara hoeft op te doen. Mascara opdoen kan erg tijdrovend zijn en met deze extensions zie je er altijd perfect uit. Zo kan je elke dag een kwartier langen in je bed liggen, hoe lekker is dat!?

Ze zijn super stevig

Naast dat het tijd bespaart zijn wimperextensions ook super stevig. Nepwimpers moet je elke dag verwisselen terwijl extensions weken kunnen blijven zitten. Dit betekent niet dat je aan je wimpers kan gaan trekken of hard in je ogen kan gaan wrijven. Je moet er wel goed mee omgaan. Je kan er ook gewoon mee zwemmen en douche dus ook daar hoef je niet op te passen.

Wel is het belangrijk dat je voor je overige make-up geen remover op oliebasis gebruikt. Dit kan er namelijk toe leiden dat de lijm los gaat laten.

Cursus wimperextensions

Er zijn bedrijven die een cursus wimperextensions aanbrengen aanbieden, zoals Beauty Label. Dit is ideaal als je er veel gebruikt van maakt en je het nu zelf kan zetten. Ga dit bijvoorbeeld samen met je vriendinnen doen zodat jullie elke maand jullie extensions bij elkaar kunnen zetten. Klinkt als een ideale oplossing en een leuke meidenavond!