Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Wat kun je doen met een Tarzan dildo?

Wil jij je seksleven een extra boost geven? Of je nu als vrijgezel door het leven gaat of een vaste bedpartner hebt, je seksuele behoeften wil je bevredigen. En is de nodige spanning in bed al zo hoog in jouw relatie, dan kan daar vast nog een tandje bij. Maak gebruik van vibrators en andere speeltjes om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Eigenhandig kom je niet tot dat hoogtepunt dat je met deze speeltjes wel bereikt.

We introduceren in deze blog een seksspeeltje dat vooral voor de vrouwen onder ons een groot succes zal zijn. Ben je al bekend met de Tarzan dildo? Maak kennis met dit spannende speeltje en kom er gauw achter wat de Tarzan dildo is.

De veelzijdigheid van de Tarzan dildo

Om de genitale delen van je lichaam te stimuleren, kan het helpen vibrerende hulpmiddelen te kopen. De Tarzan dildo is daar een van en bevat drie trilstanden die in verschillende snelheden vibreren. Begin je langzaam met een rustige vibratie om vervolgens de snelheid en daarmee de spanning voor jezelf te verhogen? Dat kan met een druk op de knop, terwijl de Tarzan dildo zijn werk doet.

Of je nu in je eentje bent of in bed ligt met je partner, de Tarzan dildo is op dat moment je beste vriend. Die kun je namelijk op verschillende manieren gebruiken, waardoor je zowel in je eentje als met hulp van je partner tot een erectie komt. Hoe pas jij de Tarzan dildo het liefst toe?

· Je kunt de Tarzan dildo gebruiken terwijl je jezelf bevredigd. De ring plaats je om je vinger, zodat je tijdens het masturberen een extra vibratie ervaart van dit speeltje. Ook je partner kan jou verwennen door de dildo om zijn of haar vinger te plaatsen.

· De Tarzan dildo kan om de penis van je partner geplaatst worden. Tijdens de penetratie worden dan niet alleen zijn genitale delen geprikkeld, maar ook de jouwe krijgen voldoende aandacht. Er is geen twijfel over mogelijk dat jullie beiden gedurende de penetratie klaarkomen.

· Krijg je niet genoeg van de trillingen in het speeltje, dan kun je ook dubbel genieten met een vibrator en de Tarzan dildo. De ring plaats je om de Tarzan vibrator en terwijl je beiden in de goede stand zet, kun je jezelf verwennen.

De Tarzan dildo die jouw seksleven verrijkt

Met de Tarzan dildo kun je op een speelse manier je seksleven een impuls geven. Het apparaatje ziet er misschien onschuldig uit, maar het weet wel hoe jij optimaal tot een orgasme komt. Absoluut een aanrader als je niet goed weet hoe je je seksuele behoeften vervult.

En ook als je seksleven al vol spanning zit, is de Tarzan dildo een leuke toevoeging aan je huidige verzameling seksspeeltjes. Experimenteer ermee door het op andere vibrators en dildo’s te plaatsen, zodat iedere seksuele ervaring de vorige overtreft. Scheelt dat de dildo gemakkelijk schoon te maken is, zodat je er elke keer weer van kunt genieten.