Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Online lint aanschaffen bij Lintjeswinkel

Als je materiaal zoekt voor decoratie of lintjes om iets mee te versieren kun je daarvoor terecht bij Lintjeswinkel. Deze webwinkel verkoopt diverse soorten lint, zowel op een rol als aan de meter. 

Lint in alle soorten en maten

Lint is in allerlei soorten te koop. Zo kun je kiezen voor tal van kleuren maar ook voor lint van een speciale soort stof, lint met motiefjes of koord en band en dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Voor het complete aanbod raadpleeg je het beste even de webwinkel. Ben je nu op zoek naar iets bijzonders dat niet standaard op voorraad is? Dan bestaat ook de mogelijkheid lint op maat te laten maken. Dit betekent dat je ook zelf de opdruk kunt bepalen. Dit lint kan voor je gemaakt worden en geleverd worden op een rol zodat je er zelf kleinere stukken van maken kunt. Daarnaast is het mogelijk allemaal even lange lintjes te laten maken. Deze worden aan het einde geseald zodat ze niet kunnen rafelen. 

Eerst gratis samples bestellen

Indien je op zoek bent naar lint in een speciale kleur omdat het precies ergens bij dient te passen of bijvoorbeeld in een bepaalde breedte of speciaal motief en denkt een goede soort gevonden te hebben kun je deze meteen bestellen in de hoeveelheid die je nodig hebt maar het is wijsheid eerst één (of meerdere) samples te bestellen. Op die manier kun je eerst bekijken of het lint geschikt is voordat je overgaat tot bestellen. Je mag tot maximaal tien samples bestellen en betaalt daarvoor alleen de verzendkosten. 

Bestellingen worden snel geleverd

Bestellen is eenvoudig en mits op tijd besteld kun je het gekozen product al de volgende dag in huis hebben zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Voor maatwerk gelden uiteraard andere levertijden.