Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Kun je online liefde vinden?

Steeds meer mensen zijn online op zoek naar liefde. Jong en oud, mannen en vrouwen. Internet heeft de wereld kleiner gemaakt en het maken van nieuwe contacten is eenvoudiger. Je kunt overal en altijd online gaan en leuke mensen leren kennen of iemand die je hebt ontmoet even spreken. Het is verstandig eerst onderzoek te doen naar datingsites. Dit kun je doen op een datingsite-vergelijker. Op deze site vind je z’n vergelijker.

Vaak is het zo dat als je iemand leert kennen dat je elkaar vaak spreekt. Je stuurt elkaar foto’s, leer elkaar kennen in gesprekjes, vertelt elkaar over je dag, maar ook misschien als er iets mis is. Het is namelijk makkelijker om je online iets opener te zijn dan wanneer je tegenover iemand zit.

Dat heeft een groot voordeel en een nadeel, afhankelijk van met wie jij te maken hebt. De een kan meer van zichzelf laten zien op die manier, denk dan aan het uiten van gevoelens of het bespreken van problemen en een ander die vindt het makkelijk om te doen alsof ze op een bepaalde manier zijn, maar in het echt blijken ze dan heel anders te zijn. Dat is moeilijk in te schatten als je elkaar zo leert kennen. Het grote voordeel is dat als het oprecht is jullie je ook erg op je gemak bij elkaar zullen voelen. Dan is het net alsof je een oude vriend weer ziet als je elkaar dan eindelijk ontmoet. En als het online tijdens een chat al allemaal soepel en makkelijk verloopt dan zal een gesprek in het echt ook fijner zijn.

Je kunt dus echt wel je liefde online vinden. Je kunt alleen niet verwachten dat het met iedereen op die manier klikt en dus moet je net als in het offline leven op zoek gaan naar die juiste persoon die jou dat verliefde gevoel geeft en met wie jij dan verder gaat. Je kunt tijdens een chat iemand ook makkelijker afstrepen op bepaalde punten die niet overeenkomen en verder zoeken. Liefde is een werkwoord en dat geldt zeker ook voor de zoektocht.