Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

Het onderwerp van vandaag is Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties! De afgelopen maanden was ik ontzettend chagrijnig en daar baalde ik ontzettend van. Ik had namelijk net een leuke man gevonden via een datingsite. Maar hoezo was ik plotseling zo chagrijnig? nou simpelweg omdat ik iedere dag last had van een hevige pijn aan mijn schaamlippen. Ik zelf begreep hier niets van en zodoende ben ik op het internet gaan rondneuzen. Ik wilde namelijk z.s.m erachter komen wat het probleem precies was. Op een gegeven moment las ik dus een zeer interessant artikel over een vrouw, die dezelfde klachten had als ik. In dit artikel sprak zij zeer lovend over Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties. Na het lezen van dit artikel nam ik dan ook het besluit om contact op te nemen met kliniek Veldhoven. 

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

Van het een kwam het ander

Eenmaal aangekomen bij de kliniek is de chirurg het probleem gaan bekijken. Hij kwam tot de conclusie dat een labiacorrectie noodzakelijk was voor mij. Als ik deze ingreep niet liet uitvoeren konden mijn schaamlippen ernstig ontsteken en dan zou de pijn helemaal niet meer te harden zijn. Ik zelf had een goed gevoel bij kliniek Veldhoven en vandaar dat ik de ingreep heb laten uitvoeren door de bovenstaande chirurg. Achteraf gezien is het een goede keuze gebleken want nu drie weken na het eerste gesprek is mijn pijn verdwenen. De wond op mijn schaamlippen is zelfs al volledig hersteld en eindelijk durf ik weer te daten!

Kliniek Veldhoven