Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Het ontdekken van een kunstvagina

05040250000-160x160Het ontdekken van een kunstvagina

 

Ik ben en een man van 37 jaar en ben al twee jaar gescheiden, vanaf dat moment heb ik wel wat vriendinnen gehad maar geen een ervan was serieus. Ik voelde drie weken geleden weer eens in zin opkomen, maar zag het niet zitten het elders te zoeken, en zag zo gauw even geen andere mogelijkheden. Ik ben dus online gaan kijken voor een alternatief, en dat was dus een kunstvagina. Ik had dus wat research gedaan over een kunstvagina, en bestelde er uiteindelijk een, want ik was er wel in geïnteresseerd. Toen het eenmaal aankwam, kon ik niet wachten om het uit te proberen. Ik moest nog naar een afspraak dus ik moest nog even wachten. Toen ik eenmaal thuis was rende ik meteen naar mijn bed om het uit te proberen. Ik gebruikte wat glijmiddel en bracht mezelf vervolgens in de kunstvagina. Ik ging er mee heen er weer, en het voelde heel echt aan. Het voelde heerlijk, dat ik dit niet eerder had uitgevonden. Ik vind het vooral fijn omdat je zelf in de hand hebt – letterlijk en figuurlijk gesproken dan – hoe hard en hoe zacht je wilt gaan, en ook nog eens hoe diep je erin wilt gaan. Het voelde gewoon echt aan alsof ik in een lekker strak vrouwelijk geslachtsdeel ging, ik had echt niet het gevoel dat het nep was. Je kon de kunstvagina zelfs laten vibreren, dat was echt heerlijk. Ik zou nog bijna zeggen nog beter dan the real deal. Geen vrouw die klaagt over je ritme, geen baby’s als gevolg van het samenzijn,  geen soa’s, en nog steeds single, wat wil je nog meer! Je kan de kunstvagina ook nog eens uitspoelen na gebruik, dus een kunstvagina is ook eens hygiënisch.