Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Gepimpt seksleven dankzij Lovedokter

Na tien jaar huwelijk misten we wat spanning in ons seksleven. Dankzij vrienden kwam ik in contact met de website Lovedokter. Enigszins geprikkeld, besloot ik een kijkje te nemen. Wat me meteen opviel, was de kleurrijke en deftige opmaak. Het is absoluut geen ordinaire webwinkel met seksspeeltjes, maar een klassevolle online shop.

Groot aanbod voor hem en haar

Lovedokter.nl biedt een ruim aanbod om ons seksleven aantrekkelijker te maken. Er is keuze tussen allerlei pikante kledij en lingerie, leuke fantasierijke kostuums en verschillende seksspeeltjes. We kochten voor ons onbekende speeltjes die ons goed bevielen. Door de uitgebreide productbeschrijvingen wisten we wat we konden verwachten. De items werden snel geleverd en discreet verpakt. Ze zorgden alvast voor enkele opwindende avonden. Het is een aanrader om als koppel samen op zoek te gaan naar de artikelen die voldoen aan elke fantasie.

Ook soloplezier verzekerd

Op de website van Lovedokter kochten we ook enkele hulpmiddelen om alleen aan de slag te gaan. Ik was verbaasd dat er zoveel spullen voor mannen bestonden. De masturbator was een echte ontdekking en voelde heel realistisch. Mijn vrouw kocht een geribde dildo uit glas, volgens haar een unieke ervaring.

Betere relatie

Dankzij de spullen van Lovedokter is onze relatie gegroeid. We weten elkaar weer te prikkelen door nieuwe ervaringen op te doen. En als een partner die avond geen zin heeft, zijn er de leuke speeltjes om alleen stoom af te blazen.