Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Een CP Company Trui is Casual en Stoer

Wanneer je van casual en stoere kleding houdt dan is een CP Company trui zeker een optie voor jou deze winter. Het merk is opgericht door Massimo Osti, deze beroemde Italiaanse modeontwerper is ook de bedenker van het merk Stone Island. Als je naar de materialen kijkt die worden gebruikt door beide merken kun je dat ook wel zien. Stone Island en CP Company zijn groot geworden door gebruik te maken van nieuwe stoffen die zij bewerken met de nieuwste technieken. De stoffen en kleuren zijn altijd net iets anders als je deze vergelijkt met de stoffen van andere grote merken.

De trui

Wie CP Company zegt, zegt de goggle! Het merk brak door met de wereldberoemde goggle jacket die werden gemaakt voor de Italiaanse rally. Ook op de CP Company trui kun je in de meeste gevallen de goggle terugvinden, bij de truien zitten ze op de rechter mouw. De truien van het merk hebben net als de meeste items een casual en stoere look. Ze houden je goed warm en de kleuren zijn vaak uniek en zelf aangebracht op een witte stof. Dit noemen ze ook wel garment dying. Je kunt gaan voor een minimalistische trui, maar ook voor een trui waar het logo groot aanwezig is.

Wanneer te dragen

De truien kun je goed combineren met de meeste kledingstijlen. Je kunt het prima aandoen tijdens het werken op bijvoorbeeld kantoor of in je vrijetijd. Combineer de trui met een stoere spijkerbroek of cargo pants. Door de unieke kleuren en bijvoorbeeld de goggle zal jij in positieve zin opvallen. De kwaliteit van CP Company is uitstekend, en wanneer je er goed mee om zal gaan kun jij lang genieten van de trui. Neem eens een kijkje in de nieuwe collectie zou ik zeggen.