Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Dit moet je weten over de HIFU behandeling

Druk druk druk, het leven is tegenwoordig enorm druk. Toch wil iedereen er altijd mooi uitzien, maar tegelijkertijd worden we door alle stress veel sneller oud. Gelukkig is er een oplossing om er zonder een al te grote ingreep weer jong en stralend uit te zien. Tegenwoordig heb je namelijk de zo gehete HIFU behandeling. In dit artikel vertel ik daar meer over. Lees je mee?

Wat is een HIFU behandeling?

De afkorting HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. De naam zegt het eigenlijk al deze behandeling maakt gebruik van het krachtige effect van ultrasound, in de volksmond wordt dit ook wel gewoon benoemd als geluidsgolven. De geluidsgolven zorgen ervoor dat er pulsen naar de huid worden gestuurd met een enorm hoge temperatuur met als effect dat er celvernieuwing plaatsvindt en dat de collageen productie wordt gestimuleerd. Het unieke aan deze methode is dat oud collageen wordt vervangen door nieuw collageen.

De HIFU behandeling gaat huidveroudering tegen. Na een HIFU behandeling zie je er weer fris en jong uit. De ingreep zorgt ervoor dat de huid gelift wordt en dat rimpels verdwijnen, wat wil je nog meer?

Voordelen

Het grootste voordeel van de HIFU behandeling is dat de ingreep niet chirurgisch is, de huid wordt dus niet beschadigd door een chirurg. Je kunt dus stellen dat de ingreep relatief veilig is. Daarnaast blijf je de effecten van de behandeling tot wel zes maanden terugzien! Tot slot is deze behandeling naast het gezicht ook geschikt voor andere delen van het bovenlichaam zoals het decolleté, de hals en armen. Wat wil je nog meer?!

Bron: Pro Masters – schoonheidssalon