Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

De voordelen van glijmiddel op soliconen-basis

Er zijn verschillende soorten glijmiddel. Zo kun je glijmiddel op oliebasis gebruiken, maar kun je ook glijmiddel op waterbasis kopen. Xman-Store verkoopt hoge kwaliteit glijmiddel op siliconen-basis. Wat de voordelen zijn van deze soort glijmiddel, lees je op deze pagina.

Het glijmiddel droogt niet op

Een groot voordeel van glijmiddel op siliconen-basis is het feit dat dit glijmiddel niet op kan drogen. Dit betekent dat je veel langer plezier hebt van dit glijmiddel. Gebruik je glijmiddel op olie- of waterbasis, dan moet je bij een langere seks work-out continu nieuw glijmiddel pakken. Bij het glijmiddel van Xman-Store is dit niet nodig.

Het glijmiddel voelt zachter aan

Een ander voordeel van het glijmiddel van Xman-Store, is het feit dat dit glijmiddel veel zachter aanvoelt. Niet alleen als je het net aanbrengt, maar ook als je al een tijdje bezig bent. Vooral vrouwen vinden het prettig dat dit glijmiddel zo lekker zacht is.

Het glijmiddel lost niet op in water

Tot slot kan glijmiddel op siliconen-basis niet oplossen in water. Dit is prettig als je veel zweet, maar ook als je het glijmiddel in een vochtige omgeving wil gebruiken, zoals bijvoorbeeld in de douche of in het zwembad.