Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Dating voor rijke mensen

Ooit wel eens gehoord van (vaak) aantrekkelijke, bekende, rijke mensen die geen man of vrouw kunnen vinden? Nee ik ook niet.. Je zou toch zeggen dat de mannen en vrouwen aan de voeten van deze mensen zouden liggen. Niets is minder waar. In America draait er nu een dating programma dat deze mensen helpt aan een man of vrouw voor het leven. Het heet de Millionaire Matchmaker, Patty Stanger is de oprichtster van dit datebureau en koppelt deze aantrekkelijke, bekende, rijke mensen aan een man of vrouw die passen bij een , vaak nogal lange, wensenlijst.

De miljonairs zijn vaak veeleisend en willen het beste van het beste. In het programma worden er verschillende mogelijke dates geselecteerd voor de miljonair. Vervolgens kan de miljonair een tijdje met de mogelijke dates praten en moet er vervolgens gekozen worden uit de geselecteerde dates voor de master date. Hierna is het een kwestie van je best doen. De dates proberen elkaar te leren kennen en misschien een romantische klik te krijgen.

Dating is niet altijd makkelijk

Persoonlijk had ik nooit gedacht dat het voor de knappe rijken onder ons moeilijk zou zijn een partner voor het leven te vinden. Het zit hun toch allemaal mee zou je zeggen.. Maar in zo’n programma zie je maar weer dat voor niemand daten makkelijk is. Het is altijd een kwestie van de juiste persoon tegen komen en sommigen kunnen een helpende hand gebruiken bij het vinden van die persoon. Datingsites zijn daarom juist een handige manier om mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Aan de hand van jouw wensenlijstje kan je op een datingsite de juiste personen selecteren, mensen die je niet tegen komt in je dagelijkse leven. Een leuke manier om je sociale kringen uit te breiden en mensen te ontmoeten die je anders nooit was tegen gekomen. Een prachtige manier om weer liefde je leven in te blazen.