Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Body to body massage Amsterdam

body to body massage amsterdam

Onlangs heb ik genoten van een body to body massage in Amsterdam. Nog niet eerder heb ik zo een behandeling ondergaan, wan ik was hier altijd een beetje huiverig voor. Echter samen met mijn partner heb ik deze sprong wel aan gedurfd. Wij hadden een hotel in deze stad geboekt en daar zat meteen deze behandeling bij. Dat was ook een reden om het toch uit te gaan proberen. Vooral omdat ik hier niet extra voor hoeft te betalen en om dat deze sessie samen met mijn vriend plaats gaat vinden.

Couple relaxing during spa treatment and receiving back massage. Focus is on young woman enjoying with eyes closed.

Heerlijke body to body massage in Amsterdam gekregen

Via 24/7 Massage Amsterdam is het mogelijk om diverse verschillende behandelingen te krijgen. Van een erotische behandeling tot een behandeling met zes handen. Zodra je op deze website gaat kijken kan je zien welke behandelingen je hier allemaal kan krijgen. Er zijn hier namelijk zoveel verschillende behandelingen te vinden dat ik die hier niet allemaal ga noemen.

Samen met mijn vriend hebben wij enorm genoten van deze behandelingen. Wij hebben heerlijk kunnen genieten van de speciale belevenis. In het begin was ik hier best wel een beetje bang voor, maar nu wil ik zeker nog vaker naar deze masseur. Ook mijn vriend heeft bijzonder genoten van deze ervaring, hij heeft het er nog steeds over. Jammer genoeg komen wij uit een klein dorp en daar zijn dit soort massagebehandelingen niet te vinden. Daarom hebben wij wederom een weekendje naar deze geweldige stad en hotel geboekt.