Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Bent u klaar voor een online speeddate?

Mijn naam is Samantha en ik was al meer dan 10 jaar vrijgezel. Het was helemaal niet makkelijk om als 50 jarige vrouw vrijgezel te zijn. Vooral niet als je een vrouw bent die heel erg veel behoefte heeft aan contacten van anderen. Ik had Tinder geïnstalleerd maar ik merkte dat dit niet de juiste app voor mij was. Hier waren vooral jonge mannen te vinden en ik wilde juist een man van mijn leeftijd die al wat meer levenservaring had die hij met mij kon delen. Ik ben toen op zoek gegaan naar manieren om te daten via het internet. Ik kan op allerlei websites terecht Maar ik werd helemaal niet tevreden want ik vond het allemaal erg ingewikkeld. Ik ben sowieso helemaal niet goed in chatten. Ik denk dat ik hier gewoon te oud voor ben geworden. Echter was een date vinden in het echt niet zo’n makkelijke optie. Door Corona kon ik niet veel uitgaan in mijn eentje en met vriendinnen waardoor ik niet veel leuke mannen tegenkwam. Ik moest het dus wel via internet vinden. Een lieve vriendin van mij stelde voor om online video speeddates te doen zodat ik niet hoefde te chatten. Ik zei dat ik niet wist dat dat bestond. Ze zei dat dat kon op de website van drankjedoen.nl. Ik ben dezelfde avond nog gaan kijken op deze website voor een online speeddate. Zoals mijn vriendin al zei was een online speeddate regelen via deze website echt ontzettend makkelijk. Ik heb me daarom ook meteen ingeschreven en ben de volgende dag voor het eerst een online speeddate gaan doen. Ik kan u vertellen dat deze ervaring en fantastisch was. Ik zag elke 2 minuten een andere man en kon in die korte tijd vrij snel besluiten of iemand bij mij past een. Mijn aantal minuten liep ik tegen de man genaamd Piet aan. Deze man zag er hartstikke goed uit en ik heb nog nooit in twee minuten zo’n ontzettend leuk gesprek met iemand gehad. Piet en ik heb al snel gegevens aan elkaar uitgewisseld en hebben afgesproken in het echt bij een leuk terrasje. We hebben toen geklets over van alles. Als deze online speeddate er niet was geweest had ik Piet nooit ontmoet. We zijn nu al 4 weken aan het daten en ik ben blijer dan ooit tevoren.

Een online speeddate is een fantastisch goed idee

Zoals ik net al zei was deze online speeddate voor mij een ontzettend groot succes omdat ik Piet heb ontmoet. Ik had Piet nooit ontmoet zonder deze online speeddate want hij woont niet bij mij in de buurt. We trekken waarschijnlijk wel over een maand al bij elkaar in omdat we elkaar zo ontzettend leuk vinden en allebei er niet van houden om alleen te zijn. Ik wou dat ik deze website voor een online speeddate eerder had gezien. Deze website is namelijk echt fantastisch omdat ze met dit concept van een online speeddate gekomen zijn.

Ik ben hartstikke verliefd op Piet door deze website

Ja Nou ik zal nog een keer voor je samenvatten waarom ik zo blij ben

  • Ik heb om Piet ontmoet door deze website
  • Een online speeddate is een fantastisch alternatief voor als je niet van chatten houdt
  • Een online speeddate doen op deze website is ook relatief goedkoop als je het vergelijkt met andere relatie websites

Bent u ook op zoek naar een online speeddate? Dan zou ik op deze website kijken.