Golden Beauty

Goldenbeauty Ero Blog

Ben je bang voor 60+ dating? Lees hier drie manieren om de controle te behouden

oudere mensen

Na enkele maanden single te zijn geweest, vond ik dat het tijd was om weer met 60+ dating te beginnen – maar ik was te bang voor online dating na 60 jaar.

Nou, online dating is de manier van de wereld van vandaag de dag, en als je wilt iemand van het andere geslacht, of hetzelfde geslacht wil ontmoeten, is je beste kans op succes het internet.

Maar, laat me je vertellen, het is niet voor de zwakke van het hart, dus trek je stoute schoenen aan en neem de beslissing om je eerst te verdiepen in 60+ dating of begin er gewoon niet aan.

Afspraak maken

De eerste stap naar 60+ dating: Stel je profiel in

Ik heb ontdekt dat je geen boek over jezelf hoeft te schrijven als je een profiel aanmaakt. Upload gewoon een paar goede foto’s die je laten zien zoals je echt bent en deel de belangrijke kenmerken: het aantal kinderen en wat je graag doet. Dat is echt alles wat je nodig hebt.

Maar hier is een belangrijke tip: Plaats geen foto’s van je kat bij 60+ dating!

Meer dan één man heeft me gezegd dat ik dat niet mag doen. En voor de goede orde, mannen, post geen foto’s van je motor! Gebruik ook geen foto’s die genomen zijn toen je 15 kilo lichter was. Vroeg of laat komt de waarheid aan het licht.

60+ dating: Blijf niet hangen bij sms’en

Ik moest leren dat het te lang onderhouden van een sms-relatie op een 60+ datingsite nergens toe leidt. Vroeger besteedde ik daar heel wat tijd aan, maar het helpt niet echt om de andere persoon te leren kennen, en het vreet gewoon tijd.

Maak na een paar uitwisselingen een date om koffie of lunch of een drankje te gaan drinken, uiteraard in een openbare ruimte. Ja, je neemt een beetje een risico, maar het enige wat je hoeft te verliezen is een beetje tijd. Als de ervaring onbevredigend is, kun je altijd zeggen dat je na afloop een andere afspraak hebt.

Zo doe ik dat

Ik heb ook een strategie uitgewerkt die goed lijkt te werken. Als ik het gevoel heb dat de persoon en ik niet matchen, neem ik de bon voor onze twee drankjes, betaal ik snel en ga naar huis.

Een andere strategie die heel nuttig is, is dat ik vaak Uber neem. Op die manier is er geen lastig moment om in mijn auto te stappen. Ik kan gewoon zeggen: “Oh, mijn Uber is hier. Bedankt dat je me wilt ontmoeten.” Klaar.

Dating online

Het is gemakkelijk en niemand raakt gekwetst

Een ding heb ik geleerd van het feit dat ik single ben na meer dan 30 jaar huwelijk is dat de enige persoon die me gaat helpen een leven te creëren dat ik wil leven ben ik. En ik denk dat ik graag een man in mijn leven zou willen hebben. Hij is misschien niet mijn belangrijkste focus, maar het is leuk om iemand te hebben met wie ik naar de film kan gaan.

Wacht niet tot de prins op het witte paard je vindt. Denk niet dat de buurman van de neef van je zus van je tandarts zomaar aan je deur zal verschijnen. Neem de controle over je liefdesleven over en zorg dat het positief wordt met 60+ dating.